Kategorije

Uvjeti kupnje

Za početak da predstavimo našu tvrtku, mi smo tvrtka SPORTAK (OIB 83441278983, Matični broj obrta: 90370392) koji uspješno posluje već 10 godina na adresi Kneza Mislava 4 u Požegi, Hrvatska. Osnovna djelatnost tvrtke je pružanje sportskih usluga prvenstveno u tenisu. Osim toga važna djelatnost nam je i  prodaja te servis sportske opreme bez koje je suvremeno bavljenje sportom nezamislivo, stoga vam putem naše Internet trgovine www.sportska oprema.hr želimo osigurati jednostavnu i brzu kupovinu kvalitetne sportske opreme!

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je tvrtka SPORTAK, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Po primitku Vaše narudžbe dobiti ćete obavijest o statusu na e-mail adresu koju ste definirali pri registraciji. Po evidentiranju Vaše uplate (ukoliko plaćate po ponudi) prema iznosu na ponudi/narudžbenici odabrane artikle predajemo dostavnoj službi koja istu isporučuje na adresu koju ste definirali u postupku registracije ili tijekom kupnje. Ukoliko plaćate pouzećem (prilikom dostave) nakon evidentiranja vaše narudžbe te slanja statusnog mail-a odabrane artikle odmah predajemo dostavnoj službi koja istu isporučuje na adresu koju ste definirali u postupku registracije ili tijekom kupnje.))
Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.
 
NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu! Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala. Ukoliko kupac nema e-mail adresu, bit će obaviješten telefonskim putem.
 
PLAĆANJE
 
Naručene artikle s troškovima dostave Kupac će Prodavatelju platiti bankovnom transakcijom (internet bankarstvo), pouzećem pri primitku paketa ili kreditnom i/ili debitnom karticom putem Webteh servisa za sigurno plaćanje, na osnovi Kupčeve narudžbe.

DOSTAVA PROIZVODA

Naš dostavljač će vas pronaći bilo da živite na otoku, u malom selu ili velikom gradu! Proizvode ćemo vam dostaviti ekspresnom dostavom u najkraćem mogućem roku, ovisno o odabranom načinu plaćanja.

Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom ili bankovnom transakcijom (internet bankarstvo), proizvode šaljemo odmah nakon vaše uplate i možete ih očekivati u vrlo kratkom roku.
Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, proizvode šaljemo isti dan nakon izvršene narudžbe i možete ih očekivati u kratkom roku na Vašoj adresi.

Vrijeme dostave je nekoliko dana od narudžbe i ovisi o dostupnosti proizvoda na skladištu. Naša praksa rada je da Kupca obavijestimo telefonski ili putem maila o datumu dostave proizvoda te provjerimo je li Kupac suglasan s tim datumom dostave.


Trošak dostave kupljenih artikala na adresu kupca iznosi 35 kn (PDV uključen) i zaračunava se na vrijednost narudžbe, a za narudžbe veće od 1500 kn dostava je besplatna.

Navedeni uvjeti dostave vrijede isključivo za područje Republike Hrvatske. Dostava naručenih proizvoda u inozemstvo moguća je samo po dogovoru.

MINIMALNI IZNOS NARUDŽBE

Minimalni iznos jedne narudžbe iznosi 100,00kn (iznos ne uključuje trošak dostave).

REKLAMACIJE I POVRAT SREDSTAVA

Za slučaj nemogućnosti isporuke naručenih proizvoda, kupcu će se ponuditi proizvod sličnih osobina i cijene. Ukoliko kupac ne prihvati takvu ponudu SPORTAK se obvezuje izvršiti povrat sredstava u roku 15 radnih dana od postizanja dogovora isključivo na račun s kojeg su sredstva i uplaćena prodavatelju. Ukoliko ne primite robu u dogovorenom roku molimo Vas da nas obavijestite mail-om ili telefonom!

Kupac prilikom uručenja pošiljke od strane dostavne službe treba obavezno provjeriti sadržaj pošiljke na oštećenja i sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka ili oštećenja molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 15 dana od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

Reklamacije na kupljene proizvode priznajemo isključivo ako je artikl neispravan ili oštećen. Reklamacije priznajemo ako su upućene u roku 15 dana od primitka paketa. Utvrdimo li da je artikl oštećen ili neispravan kupcu nudimo zamjenu proizvoda ili povrat novca. Ukoliko u roku od 15 dana po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena. SPORTAK se obvezuje u potpunosti poštovati Zakon o zaštiti potrošača, a za ovaj tip trgovine vrijede odredbe članka 3. glave 1. i posebno glave 7. vezano za Ugovor na daljinu.

Naručeni proizvod je moguće zamijeniti u roku od 15 dana od zaprimanja paketa. Molimo Vas da nas svakako kontaktirate na broj 034 211 696 ili e-mail info@sportskaoprema.hr prije svakog povrata ili zamjene robe kako bismo utvrdili sve potrebne detalje. Prilikom povrata proizvoda preporučujemo da na paket jasno istaknute da je riječ o povratu ili zamjeni. 

U slučaju povrata ispravne robe proizvodi moraju biti:

• u neoštećenoj i originalnoj ambalaži
• uz proizvod mora biti sva originalna dodatna oprema, koja je isporučena

Kupac ima pravo povrata sredstava naručenih artikala u slučaju da je naknadno odustao od kupnje. Za takve slučajeve kupac mora dostaviti obavijest o otkazivanju narudžbe putem pošte s rokom od 15 dana od primitka pošiljke od strane dostavne službe. U tom slučaju kupac na sebe preuzima trošak dostave,  a SPORTAK jamči povrat uplaćenih sredstava na račun kupca (umanjeno za trošak transporta).

Putem obrasca za kontakt na ovim stranicama omogućeni su Vam pisani prigovori sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača koji se po zaprimanju prosljeđuju odgovornoj osobi i odjelu kojem je namijenjen. Prilikom korištenja obrasca molimo Vas da ispravno upišete Vaše podatke kako bih Vam mogli uputiti adekvatni odgovor.

UVJETI KORIŠTENJA INTERNET TRGOVINE

Kupci mogu biti pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske. Za slučaj da se radi o trgovini između pravnih subjekata (roba za daljnju prodaju) kupac mora imati zadovoljene sve zakonske uvjete za kupnju i prodaju robe. SPORTAK se obvezuje se na poslovanje u skladu sa legitimnim zakonima važećim na području Republike Hrvatske, također se obvezuje se na zaštitu privatnosti podataka kupaca te očuvanja tajnosti njihova identiteta kao i na isporuku sukladno traženjima kupaca prema ovom sustavu internet trgovina i podacima koje kupac navodi u svojem korisničkom računu.

Zaštita privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izričito zabranjujemo bilo kakav pokušaj ilegalnog djelovanja na naš sustav poslovanja kao i pokušaje lažiranja podataka te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama RH. Za sve ostalo nas slobodno kontaktirajte rado ćemo se odazvati,

Vlasnik  Josip Keller

Online trgovina sportskom opremom - design & hosting by Pixelmedia