Kategorije

Dostava

Naš dostavljač će vas pronaći bilo da živite na otoku, u malom selu ili velikom gradu! Naručeni proizvodi dostavljaju se do Vaših vrata, odnosno na adresu koju ste definirali u postupku narudžbe. Proizvode ćemo vam dostaviti ekspresnom dostavom u najkraćem mogućem roku, ovisno o odabranom načinu plaćanja.

Ako ste odabrali plaćanje kreditnom karticom ili virmanom, proizvode  šaljemo odmah nakon vaše uplate u najkraćem roku ovisno o dostupnosti na skladištu. Ako ste odabrali plaćanje pouzećem proizvode šaljemo isti dan nakon izvršene narudžbe ovisno o dostupnosti na skladištu. Ukoliko proizvod nije dostupan na skladištu već se mora povući iz trgovine s kojom surađujemo kontaktirati ćemo Vas i obavijestiti u kojem roku možemo dostaviti proizvod te provjetiti da li Vam to odgovara.

Za slučaj odstupanja kupac će biti pravovremeno obaviješten, a za slučaj nastupanja 'više sile' SPORTAK ne preuzima odgovornost za eventualna kašnjenja te se obvezuje u najkraćem mogućem roku isporučiti robu.

Trošak dostave kupljenih artikala na adresu kupca iznosi 35 kn (PDV uključen) i zaračunava se na vrijednost narudžbe, a za narudžbe veće od 1500 kn dostava je besplatna.

Molimo Vas da obavezno provjerite ambalažu prilikom preuzimanja narudžbe. U slučaju oštećenja ambalaže koja upućuju na moguća oštećenja proizvoda, molimo da nas promptno obavijestite. Molimo da ne otvarate oštećenu ambalažu prije nego nas kontaktirate!
Kupac prilikom preuzimanja treba obvezno provjeriti sadržaj pošiljke na oštećenja i sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. Za slučaj nedostataka ili oštećenja molimo da nas obavijestite što je prije moguće putem e-maila ili pisma, a najkasnije u roku 15 dana od dostave. Naknadne reklamacije na žalost ne možemo uvažiti!

Pošiljka se uručuje osobno primatelju, zakonskom zastupniku ili osobi koju je primatelj ovlastio za primanje pošiljke.
Ako pošiljku nije moguće uručiti primatelju u prvom pokušaju, na adresi navedenoj u prijevoznici ostavlja se obavijest o prispijeću pošiljke. Obavijest sadrži telefonski broj za kontakt radi dogovora o ponovnoj dostavi te je naznačen rok do kada se pošiljka čuva u skladištu prije povrata pošiljatelju. Ukoliko se naznačeni primatelj na javi u roku do kojeg se pošiljka čuva u skladištu, ostavljanjem obavijesti o prispijeću pošiljke smatra se da je pošiljka propisno uručena.

Pošiljka se ponovno dostavlja najviše još jednom bez posebne naknade ako je prethodno u roku dogovoren novi termin za dostavu. Svaka daljnja ponovna dostava posebno se dogovara i naplaćuje prema cjeniku davatelja usluge ako iznos nadoknade nije utvrđen ugovorom.
Navedeni uvjeti dostave vrijede isključivo za područje Republike Hrvatske. Dostava naručenih proizvoda u inozemstvo moguća je samo po dogovoru.
 

Online trgovina sportskom opremom - design & hosting by Pixelmedia